IMG_5205.jpg

Mat

—  restaurang  —


Våra drycker hittar du här:
Vinlista

 

Emils smakresa

Stora vintermenyn

När ni bokar Emils smakresa
beger ni er ut på en gastronomisk resa med ca 15 serveringar. Luta er tillbaks, kombinera med något av våra dryckespaket och låt er överraskas!

Lilla vintermenyn


Snacks
*
Pilgrimsmussla - röd curry - gurka
*
Bröd & smör
*
Hummer - surdeg - tomat
eller
Griskind - anklever - Madeira
*
Hälleflundra - morot - saffran - apelsin
eller
Hjort - Mangalitza - jordärtskocka - lingon
*
Ost (tillval)
*
Hallon - jasminris - mandel

NYÅRSAFTON

31 december

Välkommen att fira Nyår på Bobergs!

Nyårssupé exkl. dryck
1.650:-

Nyårssupé inkl. allt (Meny, vinpaket, champagne & tilltugg vid tolvslaget)
3.300:-

 

Menypris
Emils smakresa (Stora vintermenyn) 1 450:-
Lilla vintermenyn (inklusive snacks, 4 rätter, bröd & smör) 850:-
Lägg till ostservering +100:-

Dryckespaket - Lilla vintermenyn
Vinpaket (3 glas) 650:-
Vinpaket + champagne & dessertvin 950:-
Alkoholfri dryckesmeny 400:-
Alkoholfri meny + bubbel & dessertvin 550:-

Dryckespaket - Emils smakresa (stora vintermenyn)
Sommelierens val 1 050:-
Exklusiv vinmeny 1 450:- (min 2 pers.)
Hybridpaket (vin & alkoholfritt) 850:-
Alkoholfri dryckesmeny 550:-

Inför ert besök!
På Bobergs erbjuder vi två menyer som båda består av smakfulla rätter i mindre storlek. Du väljer antingen lilla menyn eller Emils Smakresa. Den senare är en kulinarisk upplevelse som tar dig med på en helkväll genom en avsmakningsmeny på ca 15 serveringar. Kökschef Emil Andersson skapar rätter med utgångspunkt i vad säsongen erbjuder och vi arbetar så långt som möjligt med lokala råvaror, men låter oss gärna inspireras av spännande smaker från hela världen.

I vår matsal kan du även komma och njuta av vår fantastiska frukost. Boka bord på hemsidan eller kom in dagen före och fråga om vi har plats.

Allergier
Vi använder enbart laktosfria produkter och kan endast ta hänsyn till allergier i form av gluten (i viss mån), nötter och skaldjur.

Hundar
Vänligen notera att vi inte tar emot hundar i matsalen. Men när vädret tillåter får de gärna vara med på vår uteservering.

Barn
Tänk på att det tar ca 2,5 timmar att äta Lilla menyn och drygt 4 timmar för att njuta av Emils Smakresa. Vi erbjuder inte någon särskild barnmeny utan barn äter vår ordinarie meny. För att alla i matsalen ska få en härlig måltidsupplevelse, ser vi gärna att barn har ett kulinariskt intresse och tålamod att sitta kvar vid bordet. Om vi är fullbokade har vi inte möjlighet att ta emot barnvagnar då utrymmet är begränsat, vänligen fråga vid bokning.

Pop-up och Nyårsafton
Efter jul öppnar vi traditionsenligt upp för ett par kvällar med en spännande “pop-up” där vi gör något helt annat än vi brukar och sedan avslutas året med stor Nyårssupé. Mer information inom kort!

Frågor?
Tveka inte att höra av er inför ert besök och vi uppskattar om ni alltid meddelar allergier redan i samband med bokning. Välkommen till bords!


Emils smakresa

(ca 15 serveringar)
Är du intresserad av en kulinarisk resa? Beställ Emils smakresa, så bjuder vi på en fantastisk helkväll (ca 4,5 timmar) med spännande smaker, vackra upplägg och överraskningar. Emils smakresa tar dig igenom hela vår meny och ofta med små överraskningar längs vägen. Vill du göra upplevelsen ännu större - beställ vårt exklusiva vinpaket (eller vårt alkoholfria dryckespaket), så matchar vår sommelier Suzanne viner eller annan dryck till hela smakresan.


Suzannes vinresa

Är du intresserad av vin? Till alla våra menyer har vår sommelier Suzanne valt ut viner och annan dryck som passar varje rätt så att du som gäst ska få den bästa upplevelsen. Vår vinlista har fokus på Europa och USA. Vi erbjuder viner från både välkända regioner och druvor men också från mer okända områden med lokala druvor. Vi gillar bra viner som gärna får bli ännu bättre när de matchas med Emils mat. Vill du göra en egen vinresa? Suzanne sätter gärna samman vinprovningar utifrån ditt önskemål vare sig det är en resa genom ett land, en region eller en specifik druva. Berätta vad du/ni är intresserade av så gör vi ett förslag.