Restaurang
MATSAL
Vår restaurang rymmer ca 30 platser och har ett stort fönsterparti med utsikt mot hamnen och havet. Om vädret tillåter kan du som gäst njuta av utsikten på vår uteservering som ramas in av rosor, buxbom och lavendel. Med hänsyn till covid-19 har vi begränsat såväl antal sällskap som antal platser i matsalen.
Vi erbjuder, med Emil Andersson som kökschef, en varierad meny bestående av mellanrätter som är lite mindre till storleken. Emil arbetar med spännande smakkombinationer och gärna med en råvara i fokus. Han väljer gärna skånska råvaror i säsong men tar också inspiration av smaker från hela världen.
Vår meny innehåller fisk, kött och vegetariska alternativ. All vår mat är lagad från grunden med stor omsorg och kärlek.
Till våra maträtter erbjuder vi väl utvalda viner, öl och alkoholfria alternativ som äppelmust och cider från lokala producenter.
Öppettider
Vi öppnar vanligen restaurangen i mitten av februari och slår upp portarna till vårt B&B runt påsk varje år. Vi håller sedan öppet till mitten av november då vi avslutar säsongen med gåsmiddag på vårt sätt. Under juni till augusti har vi öppet fem dagar i veckan och under vår och höst har vi öppet på helger med utökade tider under långhelger.
Boka bord kan du göra här. För information om våra öppettider och aktuell meny, vänligen kontakta oss eller kika på Facebook, Bobergs på Hamngården.
MAT
I vår restaurang erbjuds en varierad meny med mellanrätter där du med fördel äter tre till fyra lite mindre rätter eller avnjuter vår 4-rätters meny. Vi tänker fritt och kreativt och menyn tar sin utgångspunkt i råvaror i säsong och produkter som vi kan hitta lokalt. Samtidigt låter vi oss inspireras av det som är spännande oavsett från var i världen smakerna eller inspirationen kommer. Vår ambition är att du som gäst ska få en helhetsupplevelse såväl visuellt som smakmässigt när du äter hos oss.
Om du stannar över natten serverar vi varje morgon en smakrik frukost med lokal prägel.
DRYCK
Vi gillar vin, öl och spännande alkoholfria alternativ. Vår sommelier Suzanne Grenz letar hela tiden nya spännande kvalitetsviner och andra drycker som vi kan erbjuda våra gäster.
Vår filosofi är att erbjuda bra viner som matchar den mat vi serverar. Vi erbjuder därför alltid kvalitetsvin såväl på glas som på flaska. Vi vill skapa en så bra totalupplevelse som möjligt och strävar därför alltid efter att erbjuda väl utvalda kvalitetsviner till förmånliga priser. Fråga oss gärna så berättar vi mer.
Oavsett om du bara vill ha ett glas vitt vin, en spännande öl eller en äppelmust från Österlen så kan vi lova att vi valt ut alla drycker med stor omsorg.